lördag 7 augusti 2010

min resedagbok!

Jag älskar att resa och jag tycker det är viktigt att dokumentera sin resa! Och jag har ett lite annorlunda sätt att göra det på, nämligen en resedagbok! Men det är inte vilken resedagbok som helst utan albumet består av en kartbok! Jag har köpt en "gammal" kartbok, redan använd, som jag fyller mina bilder med. Det är roligt och utmanande att redan ha ett färdigt tema i hela boken!

Man kan antingen bara sätta bilderna direkt på kartsidorna eller så kan man lägga till lite dekorationer om man vill! Jag har blandat lite.

Framsidan har jag gjort om och satt ett snyggt papper på från GARTNER studios, cruise voyage collection ... med en svart bakgrund.En av de första sidorna ser ut såhär (inte riktigt klar dock)


Här är några smakprov från min NYC resa med mina tjejkompisar i Mars
Är det inte ganska läckert med kartboken som album ?!

3 kommentarer:

  1. Åhh, gud va fin! Ja vill se den live, det e så fint med foton oxå, ja måst framkalla foton snart!

    SvaraRadera
  2. mmm de måste du! ;) Jag skrev ut mina på min printer :) Men bilderna från Mexico hade jag tänkta att framkalla, vet du ngt bra och billigt ställe? Föresten stället ikväll har öppet till 21 :D

    SvaraRadera
  3. Ja tror ja ska beställa från ifolor.fi, men ja vet ng int om dt e dt billigaste stället. Tack för igår annars, dt va superkiva :D

    SvaraRadera