söndag 20 januari 2013

försenade gratulationer

Bloggen har lyckats fylla 2 år och 2012 har kanske inte varit bloggens bästa år ;) men förhoppningsvis ska det bli ändring på det. Det är nämligen så att under sommaren har vi flyttat. Hösten har i stort sätt bestått av flyttkartonger ÖVERALLT!!! Nog har jag pysslat endel, men väldigt begränsat å de lär bli så ett tag framöver. Men nu i den nya bostaden kommer jag ha möjlighet till ett eget rum av pyssel! Det kommer dock ta sin lilla tid innan det kommer att stå färdigt men, de kommer att bli SÅ bra. Innan hade jag en byrå som stod i hallen + ett ikea skåp... å nu ska jag få inreda mitt alldeles egna rum! <3 nbsp="nbsp" p="p">
Alla grejer ligger till stor del fortfarande förpackade i lådor så de kommer kanske oxå ta sin lilla tid innan jag kan börja skapa som förut igen, men jag ska försöka visa sådant som jag gjort men som jag aldrig bloggat om. 2013 kan nog bli kul ;)

Så här är ett kort som ja gjorde för länge sedan men inte fick överlämna förens förra veckan. Ett rosa/grönt kort till en fin liten tjej.
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar